follow us

Nu.nl – Apps van de Week: Drikke en Keep Talking and Nobody Explodes

De populaire partygame Keep Talking and Nobody Explodes arriveert op mobiel, speel drankspelletjes met Drikke en hydrateren kun je leren met de app Kwench.

https://www.nu.nl/tech/5974316/apps-van-de-week-drikke-en-keep-talking-and-nobody-explodes.html

 


 

Upcoming.nl – 10 Drankspellen waaraan jij ooit kapot bent gegaan

Op een lamme avond zelf iets bedenken, dat is toch het allerleukst – ze lopen alleen ook vaak het slechtst af. Geen zin om zelf iets te bedenken? Dan is de toffe nieuwe app Drikke iets voor jou!

https://www.upcoming.nl/zwoebe/12160/10-drankspellen-waaraan-jij-ooit-kapot-bent-gegaan

 


 

Androidworld.nl – Beste Android-apps in de Google Play Store: week 31 – 2019

Drie jonge ondernemers en ontwikkelaars hebben de gok gewaagd een nieuw drankspel onder de naam Drikke app op de markt in België en Nederland te brengen. In het interactieve spel kun je in verschillende categorieën zoals quizvragen, battles en opdrachten spelen en kan je zelfs het drankniveau aanpassen. De bedoeling van het spel is om de sfeer een beetje op te krikken tijdens een saai feestje.

https://androidworld.nl/apps/beste-android-apps-week-31-2019/

 


 

Drankspel.shop – Let’s play Drikke

Drankspelletjes zijn van alle tijden en worden door jong en oud gedaan. Er zijn best wel wat drankspelletjes, waarbij het altijd uitdraait op het drinken van alcoholische drank. Vaak zijn er opdrachten en wie een opdracht niet goed uitvoert, moet drinken. Er zijn daar verschillende manieren voor, zoals Drikke.

https://www.drankspel.shop/blog/lets-play-drikke/

 


 

Het feestje van Iris – Top 10 leukste drankspelletjes voor op je telefoon!

Wanneer je met vrienden een drankje aan het doen bent, kan een drankspelletje de avond een stuk interessanter maken. Veel klassieke drankspelletjes zijn al bekend, alleen heb je voor de meeste een pak kaarten nodig en die heb je niet altijd bij de hand. Maar wist je ook dat er heel veel leuke drankspelletjes zijn voor op je telefoon?

https://www.hetfeestjevaniris.nl/2019/09/19/10-leukste-telefoon-drankspelletjes/

 


 

Mellowed – Met deze 8 drankspellen heb je gegarandeerd een goede avond!

Het laatste wat je wilt op een gezellige avond met vriend(inn)en is een droge smoel van de dorst. Daarom zijn drankspellen ideaal om je te voorzien van het nodige alcoholische vocht. Helemaal wanneer je een kei bent in het trekken van een adtje!

https://mellowed.nl/8-drankspellen-gegarandeerd-goede-avond/